Platenie dane na rok 2014 - Bubeníková, Irena
Daňová povinnosť k dani z nehnuteľnosti vzniká 1. januára zdaňovacieho obdobia nasledujúceho po zdaňovaciom období, v ktorom sa daňovníik stal vlastníkom, správcom, nájomcom alebo užívateľom takej nehnuteľnosti, ktorá je predmetom dane a zaniká 31. decembra zdaňovacieho obdobia, v ktorom daňovníkovi zanikne vlastníctvo, správa, nájom alebo užívanie nehnuteľnosti.