K fenoménu vůdcovství: Kým a jak je iniciován a veden proces transformace pobytových sociálních služeb? - Furmaníková, Lada
Priebeh zmenového procesu v rámci transformácie v zariadení sociálnych služieb. Vvplyv jednotlivých faktorov na poskytovateľov realizujúcich služby. Úloha manažéra, ktorý zmenu riadi a úloha lídra, ktorý druhých pri tejto zmene vedie.