Priemyselná symbióza na lokálnej úrovni: prípadové štúdie z Dánska, Ruska a Slovenska - Blam, Inna
Skúmanie podmienok a dopadov rozvoja spolupráce založenej na princípoch priemyselnej symbiózy v Dánsku (Kalundborg), Rusku (spracovateľ sibírskych píniových orieškov) a Slovensku (Agrosev, Detva). Dobré príklady z praxe v oblasti priemyselnej symbiózy, ktoré významne ovplyvňujú rozvoj regiónov.