Sociálne služby a obce - Hrašková, Dagmar
Ciele sociálnych služieb a ich realizácia podľa zákona č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikani.