Inovácie ako zdroj konkurencieschopnosti ekonomiky SR - Ivanová, Eva
Hodnotenie inovačnej výkonnosti SR a jej konkurenčnej schopnosti, v medzinárodnom porovnávaní. Na zhodnotenie inovačnej výkonnosti Slovenska boli využité medzinárodné porovnateľné výsledky EuropeInnovationScoreboard. Konkurencieschopnosť SR je vyjadrená jej pozíciou v Indexe globálnej konkurencieschopnosti, ktorý zostavuje Svetové ekonomické fórum.