Štrukturálne zmeny na vidieku a ich vplyv na tvorbu pracovných miest - Adamkovičová, Beáta
Vymedzenie pojmov vidiek a vidiecky región. Problematika štrukturálnych zmien na vidieku, transformácia poľnohospodárstva a jeho význam v socio-ekonomickom rozvoji vidieka. Základné atribúty, ktoré ovplyvnili zamestnanosť na vidieku a možnosť tvorby pracovných miest.