Technologické toky v ekonomike Slovenska - Kubala, Jozef
Spôsoby získavania nových technológií. Metodológia. Výsledky analýzy technologických tokov v SR: analýza PZI a spillover efektov z technologického transferu, analýza technologických tokov vo vybraných odvetviach a stelesnených spillover efektov z transferu technológií.