Nikto nevie, ako je to možné - Nováková, Alexandra
Rozhovor s uznávaným homeopatom v Rakúsku, Franzom Swobodom o podstate homeopatii, o liekoch používaných v homeopatii, o očkovaní a o ďalších zaujímavých otázkach.