Spýtajte sa lekárov vo svete - Žuffa, Radovan
Dvojica slovenských podnikateľov z rôznych oblastí podnikania založila webovú službu Diagnose.me. Pacientovi umožňuje diagnostikovať problém aj iným ako svojím lekárom, a to kdekoľvek vo svete. Webovú stránku sfunkčnili v minulom roku a v databáze majú 60 špecialistov z 25 krajín.