Hromadné prepúšťanie - Mičudová, Tatiana
Pojem hromadné prepúšťanie. Povinnosti zamestnávateľa pri hromadnom prepúšťaní. Sankcie pre zamestnávateľa pri nedodržaní informačných a konzultačných povinností.