Oznamovacia povinnosť obcí v zmysle zákona o podmienkacgh predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach - Sýkora, Jozef
S účinnosťou od 1. januára 2014 platí pre obce nová oznamovacia povinnosť. Týka sa povolenia, ktoré vydá obec žiadateľovi na ambulatný predaj výrobkov.