Zprostředkování podpory (brokerství) jako nástroj koordinace péče: případ sociálních služeb v Anglii - Kocman, David
Sprostredkovanie podpory (brokerstvo) v Anglicku. Koordinácia starostlivosti a prípadový manažment.