Prácne stavanie mostov medzi školou a praxou - Kremský, Peter
Slovenské univerzity a úroveň vysokého školstva na Slovensku. Faktory zaostávania mnohých univerzít, zameranie na teoretické štúdium s nedostatkom praxe. Naštartovanie spolupráce medzi vysokými školami a podnikmi.