Význam a využití vize v praxi manažerů sociálních služeb - Zatloukal, Leoš
Leadership v sociálných službách. Význam leadershipu a práce s víziou v sociálných službách. Osobná vízia a jej vytváranie. Rozvinutie spoločnej vízie. Praktické príklady.