Reflection on the New Social Risks in the European Union - Plávková, Oľga
Demografická situácia v EÚ ako zdroj nových sociálnych rizík. Starnutie populácie a následky pre trh práce. Základné riziká v súčasnej Európe. Migranti v Európe ako zdroj nových sociálnych rizík.