Majú naše podniky predstavu napredovania? - Záležáková, Eliška
Výsledky výskumu o predstavách niekoľko desiatok firiem o svojom smerovaní, vízii, predstavách o budúcnosti, ako sa vízia komunikuje a realizuje. Podniky vychádzali z reálnych plánov, ale nepredstavovali vzdialený cieľ, nedávali priestor rozvoju fantázie, vyjadrovali opatrnícky postoj manažérov či majiteľov podnikov.