Faktory ovlivňující kupní chování spotřebitelů a jejich význam pro podniky - Novotný, Josef
Výsledky výskumu správania spotrebiteľov a ich preferencie v tejto oblasti ako i vypracované modely, ktoré vyjadrujú rozhodujúce faktory ovplyvňujúce nákupné správanie spotrebiteľov.