Lekári - seniori čakajú, kto a kedy ich nahradí - Rifaiová, Daniela
55 rokov - priemerný vek všeobecných (praktických) lekárov na Slovensku. Podobný stav aj v pediatrii. Najkritickejšia situácia na vidieku. Problém vo vzdelávaní. Pomoc z eurofondov - rezidentský program.