Zákon na nižšie úroky - Záborský, Ján
Návrh zmeny Občianskeho zákonníka, ktorý podľa poslancov Smeru-SD zamedzí úžere. Definícia úžery podľa Trestného zákonníka. Ustanovenia zamerané na splátkové a pôžičkové spoločnosti, na spotrebné úverovanie. Právomoc vlády nastaviť strop úrokov. Koniec prikrátkych úverov - prístupné len vysoko bonitným klientom. Podľa nových pravidiel nebude možné poskytnúť úver v hotovosti.