Význam spolupráce pri budovaní konkurenčnej výhody v rámci sociálnej ekonomiky - Borseková, Kamila
Vymedzenie prepojenia spolupráce a konkurenčnej výhody pri budovaní sociálnej ekonomiky z teoretického aj praktického hľadiska. Vznik a budovanie konkurenčnej výhody ako aj prepojenie spolupráce s oblasťou sociálnej ekonomiky prostredníctvom sociálneho kapitálu.