Empirický prieskum hodnotenia investičných projektov v malých a stredných podnikoch v SR z aspektu rizík a neistôt - Belanová, Katarína, 1978-
Najrozšírenejší spôsob hodnotenia investičných projektov z aspektu rizík a neistôt v malých a stredných podnikoch je a bol ten, že sa riziko buď úplne zanedbalo, tzn. hodnotenie prebiehalo (vedome alebo nevedome) akoby za istoty pomocou odhadu hodnôt určitých kritérií hodnotenia (jednotlivých efektov spravidla ekonomickej povahy a nákladov), alebo sa s rizikom pracuje iba intuitívne a riziko projektov sa vyjadruje slovne.