Inovatívne prvky v pomoci dlhodobo nezamestnaným klientom v hmotnej núdzi - Jusko, Peter
Identifikácia a diverzifikácia cieľovej skupiny dlhodobo nezamestnaných klientov. Tvorba projektov a programov zameraných na riešenie chudoby a dlhodobej nezamestnanosti, individuálne a skupinové poradenstvo a posilnenie funkčnej gramotnosti uchádzačom o zamestnanie a občanom v hmotnej núdzi.