Okrúhly stôl k publikácii mapujúcej ťažiskové výskumné aktivity EÚ SAV - príspevok pracovníkov ústavu k 60. výročiu založenia Ekonomického ústavu SAV - Gonda, Vladimír
Ekonomický ústav SAV v spolupráci s Ekonomickou univerzitou v Bratislave usporiadal dňa 12. novembra 2013 v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2013 okrúhly stôl k publikácii 60 rokov výskumu v Ekonomickom ústave Slovenskej akadémie vied. Podujatie sa konalo v rámci 60. výročia vzniku EU SAV a jeho spolupráce s EU v Bratislave.