Vybrané aspekty organizácie a riadenia Európskej komisie v oblasti vzdelávania a kultúry - Šuplata, Marian
Vybrané poznatky o organizácii a riadení kabinetu eurokomisára a organizácii a riadení generálneho riaditeľstva pre vzdelávanie a kultúru. Európska komisia, ktorej dôležitou súčasťou sú aj uvedené útvary je v súčasnosti kľúčovou inštitúciou v rozhodovacích procesoch v inštitucionálnom rámci Európskej únie.