<The> phenomenon of political culture: theoretical reflection and practical applicability in Slovakia - Krištofová, Barbora
Fenomén politickej kultúry: teoretické reflexie a praktická aplikácia na Slovensku. Historické a ideologické zdroje politickej kultúry. Proces socializácie ako základný determinant charakteru politickej kultúry. Faktory určujúce politické postoje - nástroje formujúce mienku.