Referendum campaign on Slovak Republic's accession to the European Union - Sawicki, Andrzej
Kampaň pred referendom o vstupe Slovenskej republiky do EÚ. Výsledky referenda. Informačná kampaň, absencia kampane oponentov vstupu SR do EÚ. Verejná mienka vz. vstup.