Novela zákona o DPH, ktorá má nadobudnúť účinnosť 1.10.2014, bola odoslaná na rokovanie vlády SR - Neupauerová, Zuzana
Zámerom novely zákona o DPH je prebrať do slovenskej právnej úpravy čl. 5 smernice Rady 2008/8/ES z 12. februára 2008, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2006/112/ES, pokiaľ ide o miesto poskytovania služieb. Novelou zákona o DPH sa rozširuje vecná a personálna pôsobnosť osobitnej úpravy nazvanej odbornou verejnosťou ako tzv. mini one-stop-shop. Využívanie tejto úpravy nie je povinné, ale dobrovoľné.