Reaktívny verzus preventívny prístup ku kvalite v automobilovom priemysle - Šurinová, Yulia
Reaktívny a preventívny prístup k riadeniu kvality v automobilovom priemysle. Nástroje predchádzania vzniku problémov a zabezpečenie pravidelnej aktualizácie systémovej dokumentácie.