Efektívne riadenie kvality výroby v automobilovom priemysle s využitím systému KONIS - Lengyel, Ľubomír
Riadenie kvality výroby v automobilovom priemysle, možnosti riešenia definovaných požiadaviek a obmedzení. Správne nastavenie systému získavania dát a spôsobu ich sprostredkovania kompetentným pracovníkom.