A nonparametric approach of efficiency analysis: an empirical investigation - Kočišová, Martina
Meranie technickej efektívnosti ekonomických fakúlt verejných slovenských vysokých škôl analýzou dát (DEA). DEA ako neparametrický prístup je široko používaný k štúdiu technickej efektívnosti verejného sektora.