Identita a kultura organizace. Vyhledávaní a příjímání zaměstnanců Charity s ohledem na jejich identitu - Kolařík, Petr
Identita a kultúra organizácie, ich vzájomná súčinnosť a možnostť využitia kultúry organizácie pre udržanie jej identity. Výber a príjmanie zamestnancov so zreteľom na udržanie identity organizácie a žiadúceho obsahu organizačnej kultúry Charity.