K otázce organizace a poskytování péče ve vyspělých zemích - Mertl, Jan
Úloha governance a stewardship v zdravotníctve, dôraz je kladený na vysvetlenie toho, prečo sa týmito pojmami v zdravotnej politike zaoberáme. Vymedzenie ich významu v kontexte poznatkov z výskumu.