Kvalita života domácností z pohľadu ekonomickej situácie v roku 2011 - Strhár, Pavol
Porovnanie ekonomickej situácie domácností rozdelených do troch príjmových pásiem odpovedajúcich na dopytovanie EU SILC a ich subjektívnych odpovedí na vybrané otázky v roku 2011.