Moc silnej vôle - Kazičková, Martina
Schopnosť sebariadenia a silná vôľa sú predpokladom zvládnutia narastajúcich požiadaviek pracovného sveta. Silná vôľa ako jedna z najdôležitejších manažérskych kompetencií. Hodnoty a hodnotový systém.