Dobrovolnictví jako nepostradatelný nástroj podpory sociální inkluze - Slowík, Josef
Dobrovoľníctvo so zreteľom k problematike sociálnej inklúzie, vrátane príležitostí resp. prípadných rizík, ktoré zo sebou rozvoj tohto fenoménu aktuálne prináša.