Zvyšovanie výkonnosti a prosperity podnikov regiónu Liptov prostredníctvom klastrovej iniciatívy rozvoja - Littvová, Veronika
Súčasný stav spoločného podnikania. Formy a charakteristiky spoločného podnikania. Základné oblasti tímovej práce vysoko výkonných klastrov. Faktory ovplyvňujúce fungovanie klastra. Typológia klastrov a ich prínosy. Klaster Liptov – združenie cestovného ruchu a jeho top marketingové aktivity.