Analýza zmien v povinnom ručení - Jedlička, Petr
Dopady odškodňovania škôd na zdraví a zvýšenia záväzkov povinného ručenia v kontexte nového Občianseho zákonníka v Českej republike. Aktuálnosť problematiky aj v SR.