Cieľové náklady – konkurenčná výhoda podniku - Serina, Pavol
Metóda cieľových nákladov – čo vyjadruje jej podstatu. Model kalkulácie cieľových nákladov. Princípy cieľových nákladov. Prínosy metódy cieľových nákladov. Dosiahnutím cieľových nákladov v produkte, proces kalkulácie a riadenia výrobkových nákladov nekončí, ale mal by pokračovať hľadaním ďalších zlepšení a ďalších úspor v nákladoch.