Tvrdý boj o prežitie
Realita podnikania v potravinárskom priemysle na Slovensku. Priority na rok 2014 : zrovnoprávnenie dotácií pre slovenských farmárov a potravinárov, spravodlivé financovanie a zdaňovanie potravinárskeho priemyslu, zlepšenie dodávateľsko-odberateľských vzťahov, zefektívnenie kontroly bezpečnosti potravín.