Staropramen: pivo z pražského Smíchova
Staropramen je známy nielen dobrým pivom, ale aj širokým produktovým portfóliom a pozitívnym vzťahom k inováciám. V tomto roku oslavuje 145. výročie založenia pivovaru. Technologické inovácie a nové chute. Zrodenie silnej značky, konkurencieschopnosť.