Jaký vliv má na nás zadluženost - Rajl, Jiří
Nárast kontraktov, ktoré sa snažia meniť pravidlá splácania z dôvodu platobnej neschopnosti klientov. Zmluvné podmienky a ukazovatele postupu pri neschopnosti splácať pôžičky. Vymáhanie pohľadáviek a nastavenie splátkových kalendárov.