[Mierové operácie vybraných organizácií medzinárodného krízového manažmentu] - Adašková, Daša
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje najmä problémom obrany a bezpečnosti na národnej i medzinárodnej úrovni, otázkami globalizácie, financovania obrany a ozbrojených síl, ako aj problematikou medzinárodného krízového manažmentu.