Czechs-Slovak relations between 1918 and 1989 as a prerequisite to the dissolution of the Czech and Slovak Federal Republic - Bolfová, Petra
Politické, ekonomické a psychologické faktory, ktoré značne ovplyvnili kvalitu česko-slovenských vzťahov v období 1918-1989 a zohrali špecifickú úlohu pri rozdeľovaní Československa v roku 1992.