Poskytování přeshraničních úvěrů na Ukrajinu - co zvážit a jak dál? - Segall, Mark
Udalosti na Ukrajine spôsobujú v medzinárodných bankách obavy v niektorých kľúčových a právnych otázkach vo vzťahu k cezhraničným úverom, poskytovaným na Ukrajinu.