Na první místo patří zaměstnanci - Kejhová, Hana
Ľudia ako bohatstvo firmy. Zakladanie nových firiem mladými ľuďmi. Inovácia a a kreativita ako dôležité faktory. Inovácie v personalistike. Vytváranie hodnoty v tíme. Organizačná štruktúra postavená "na hlavu". Nehierarchická organizačná štruktúra a presun zodpovednosti čo najbližšie k rozhraniu zákazník - zamestnanec.