Kompetence regulátorů při dohledu nad činností poboček zahraničních bank EU - Bauerová, Jaroslava
Obdobie prípravy novej regulácie, sprísňujúcej podmienky činnosti bánk a možné dopady tejto regulácie. Vymedzenie práv a povinností orgánov dohľadu ako domovského, tak aj hostiteľského štátu EÚ.