Práca vo verejnom záujme - Kašiar, Ján
Vymedzenie pojmov - verejný záujem, osobný záujem, rozpor záujmov. Požiadavky na výkon práce vo verejnom záujme. Povinnosti a obmedzenia zamestnanca. Výberové konanie na miesto vedúceho zamestnanca.