Úspešný rok pre slovenský turizmus - Horváthová, Jarmila
Úspešný rok 2013 pre slovenský cestovný ruch. Nárast štatistiky u zahraničných hostí. Najväčší nárast hostí z Ukrajiny. Konkurencia nespí. Čo je potrebné zmeniť. Otázniky roku 2014. Podpora malého podnikania. Úspešný Bratislavský a Košický kraj.