Professional Education of Employees Provided through Tax School - Antošová, Mária, 1965-
Vzdelávanie zamestnancov v Daňovej škole na Slovensku. Moderné trendy vzdelávania v znalostnej spoločnosti a odporúčania pre Daňovú školu.