Zopakovali na Kryme Kosovo? Nie celkom - Lőrincz, Július
Osamostatnenie Kosova a jeho uznanie 108 členskými štátmi OSN. Valné zromaždenie OSN odsudzujúce ruskú anexiu Krymu. Určité rozdiely medzi kauzou Krymu a nezávislosťou Kosova. Historické udalosti vo vývoji Kosova. Deklarácia o nezávislosti Kosova vo februári 2008. Jednostranné vyhlásenie nezávislosti. Rokovania o normalizácii vzťahov medzi Srbskom a Kosovom.